Segon premi consecutiu del concurs d’aparadors del FeMAP

andorra_premi_femap_tessart
Un any més TessArt guanya el Concurs d’Aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus.

El concurs es duu a terme en col·laboració amb les associacions professionals de comerciants i d’hostaleria existents als Pirineus, i pretén visibilitzar des del món del comerç que els Pirineus ofereixen als seus residents i als seus visitants no només el Festival de Música Antiga més gran d’Europa sinó un projecte únic pel seu volum: 34 municipis i 49 concerts en l’edició de 2017. Gràcies als diferents serveis utilitzats directament pel mateix festival o pel públic assistent, el FeMAP ha contribuït positivament a l’economia dels comerços, restaurants, hotels i altres serveis dels diferents municipis on està establert.

 

Accés directe a la notícia del Diari d’Andorra

Concurs d’aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus

Blog-TessArt
 
Un any més, a TessArt hem participat en el concurs d’aparadors del Festival de música antiga dels Pirineus. Esperem que us agradi!!!
 

Premi a la qualitat artística del concurs d’aparadors de Nadal

Aparador-nadal

 

Per començar bé l’any la Cambra de Comerç d’Andorra ens ha concedit el Premi a la Qualitat Artística en el concurs d’aparadors de Nadal que cada any organitza. També hem estat un dels establiments nominats al Premi a la Temàtica “Poblet de Nadal”. Això ha suposat una nova motivació per continuar fent la nostra feina.

 

Andorra Shopping Festival

IMG_20161027_133747 (1)

 

Avui estrenem el nou aparador amb motiu del “Andorra Shopping Festival”. Esperem que us agradi!!!

Primer premi del concurs d’aparadors del FeMAP

femap

 

Amb molta il·lusió vam rebre aquest premi atorgat per l’organització del Festival de Música Antiga dels Pirineus en la nostra primera participaciar en un concurs. Hi van prendre part una cinquantena d’establiments de diferents localitats.

 

Accés directe a la notícia del Diari d’Andorra

Nova botiga d’Art i Scrap TessArt

botiga andorra

 

Accés directe a la seva localització

L’scrapbooking és un mètode per conservar històries personals i familiars en forma de fotografies…

L’scrapbooking és un mètode per conservar històries personals i familiars en forma de fotografies, mitjans de comunicació impresos, i records en àlbums decorats. L’scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies.

El scrapbook o scrapbooking consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant les teves fotografies. Aquest divertit passatemps de decorar s’aplica també a cartes, a poemes, a invitacions o a tot allò que et proposi la teva imaginació. Partint de simples fotografies, es revaloren els records amb ornaments de tot tipus (adhesius, botons, cintes, papers especials, flors seques, rebladures, cintes…) i diversos estils, des del més sofisticat fins al més senzill, depenent del gust personal.

Aquest hobby aconsegueix captar cada dia més adeptes. Només als Estats Units s’estima que existeixen més de 25 milions d’aficionats. De fet, és en aquest país on més arrelament i desenvolupament està tenint. Recentment comença a estar de moda també a Europa. Encara que el seu origen es remunta a diversos segles enrere, la seva popularitat va començar fa uns 15 anys.

Els seguidors del scrapbooking es coneixen com “scrapbookers” o “scrapers” i la seva afició és tal que existeixen multitud de tallers d’ensenyament, fòrums on compartir idees i publicacions de tot tipus. Si bé és cert que, part del seu èxit actual és degut a l’aparició d’un gran nombre d’empreses especialitzades en els accessoris d’aquesta activitat, com papers amb trames i colors, plantilles, adhesius, maquinetes per encunyar, i una infinitat de productes més.